20 okt - Chippmärkning & vaccination

Idag kom veterinären hem till oss för att vaccinera och chippmärka våra små, tékullen fick både vaccination och chipp medan nötkullen får vänta på sin chippmärkning i några veckor. Alla kattungar var mycket nyfikna på allt vad veterinären plockade fram och lät sig behandlas. De vuxna katterna satt runtomkring och beskådade det hela och den som blev mest tagen av det hela var jag själv! Detta stora chipp som sätts in är för stort för en liten katt tycker jag. Hela gänget fick sedan festa loss på blötfoder efteråt som plåster på såren.


Här ligger gänget efter veterinärbesöket, sömniga och gosiga.


Ginko SIAn finns fortfarande kvar otingad (se under kattungar till salu), han är mycket social, avslappnad och go! Den som har äran att få honom kommer att bli mycket lycklig, han är en väldigt speciell katt som vi gärna hade behållt hemma hos oss! (Lilla Ginko har en liten knick på svansen och säljs därför till ett reducerat pris, endast som sällskapskatt)

Kattungarna är så rörliga och pigga att det nästan är omöjligt att fånga dem snyggt på bild, enda gången de är stilla är när de sover! Tänk om man vore fotograf, vad lycklig man vore då....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0