NÖTKULLEN - Nu är vi 13 veckor gamla





Nu är det riktig fart på de små liven i nökullen. Alla fyra susar omkring i hela huset och leker, riktigt alerta och mycket underhållande! Mamma Venus och pappa Egon har fullt upp med att hålla koll på dem alla. Det är fyra härliga personligheter och de har utvecklats till mycket stiliga katter. Med detta stabila trygga och goa psyke kommer de allihopa att bli riktigt trevliga och underbara sällskapskatter!

Sedan måste jag ju bara få visa upp några typiska bilder som tillhör min vardag.. Har nämligen flera hundratals, kanske tusentals, suddiga bilder på de små liven. Väntar fortfarande på de perfekta helkroppsbilderna...





Snart redo för flytt







Det börjar närma sig det datum då våra vackra flickor i nötkullen är redo att flytta från sin mor och oss. Omkring den 21 november är de veterinärbesiktigade och stora nog att komma till en ny familj! De är otroligt smäckra och charmiga med underbart temperament, fin grön ögonfärg och perfekt öronplacering. Vi hoppas att hitta kärleksfulla hem till de små töserna, se mer bilder och information om nötkullen här.

Nöt-kullen



Nötkullen


Den 21/8-11 föddes fyra fantastiskt fina missar med tydliga drag bla. efter sin tjusiga far.

Far S*Asynja's E-Gon OSH b (PRA bärare)

Stamtavla

Mor S*Garmabia's Venus OSH a (PRA normal)
Venus är numera kastrerad och bor tillsammans med bästisen S*Garmabia's Kimrök i Åkarp.

Stamtavla

Födda 2011-08-21

Pistache OSH a blå hona
Pinje OSH a blå hona
Macadamia Osh n
Hassel OSH n svart hona
_________________________________________________________________
S*Garmabia's Pistache






S*Garmabia's Pinje








S*Garmabia's Macadamia



'




S*Garmabia's Hassel






_________________________________________________________________

Kullbilder









Våra ljuvliga töser i nötkullen ligger och myser i vanlig ordning, de har börjat växa rejält nu och både päls och ögonfärg framhävs mer för varje dag! De är otroligt stiliga lilla Pinje, Hassel, Macadamia och Pistache.



RSS 2.0