Redo för flytt


I tisdags blev det en tur till vår duktiga veterinär i Vesslarp då alla fyra kattungar skulle vaccineras för andra gången samt bli chippmärkta och besiktigade. Det gick väldigt bra men såklart är det lite läskigt för de små så det var väldigt skönt att komma hem igen och gosa in sig hos mamma Milli och de andra katterna. Med lite extra god mat var det hela snart glömt! Nu är de alldeles redo för sina nya familjer och redan igår hade vi besök hela vägen uppifrån norr då lilla Mezzo blev hämtad. Han hoppade glatt in i buren redan innan de skulle åka och kommer med all säkerhet att stortrivas!
 
Idag åker även Intenzo iväg, Millicano och Tassimo flyttar tillsammans imorgon. Vi är så glada över de otroligt fina hem som de alla får!

Första oktober

Nu är hösten verkligen här och vi njuter av de gula löven och alla höstäpplen som mognat i träden. Det har sina fördelar att bo i ett gammalt bageri; massor av stora bärbuskar och fruktträd i hela trädgården som gissningsvis använts till bakverken för länge sedan! Våra minstingar växer så det knakar och har blivit så stora och otroligt vackra. De är så tillgivna, keliga och trevliga att man knappast kan tro att de nästan precis kommit till världen. De har alla mycket speciella personligheter och varje liten dunboll har en helt egen charm. De har allt trollbundit oss rejält minsann! Idag knackade det på dörren och det var kattunge-startpaketen som anlände. Imorgon ska de små till veterinären för vaccinering mm och det börjar kännas att leveransdatum inte är långt bort. Vi kan inte föreställa oss hur mycket vi kommer att sakna de små liven men de kommer alla att flytta till så fina hem att man inte kan annat än att glädjas åt dem!
 
Från kattungeglädje till något förfärligt sorgligt, måste jag med stor sorg meddela att Jacky och Lusens länge efterlängtade kull inte klarade sig och är nu i katthimlen. Efter konstant vakande föddes de när vi för en kort stund var iväg på ett ärende och Jacky hade råkat lägga sig på dem och inte slickat dem så lufttillförseln kunde inte nå fram. Det är en otroligt stor sorg för oss och även Jacky letar och kallar. De små som föddes var två stora fina hanar, en röd precis som pappa Lusen och en svart bicolor precis som sin mamma. 
 

RSS 2.0