Garmabia's katteri

Välkommen till S*Garmabias! 
 
 
 
 
 
 

 

Garmabias är ett Sverak-diplomerat katteri, som ligger i nordöstra skåne i byn Knislinge. 
Vi har en fräsch och stimulerande miljö där katterna har gott om plats och lever tätt tillsammans med oss i familjen. Katterna har även möjlighet att både klättra och sola sig i vår stora uterastgård när vädret tillåter! När vi har kattungar får de tillsammans med sin mamma bo i vårt sovrum de första veckorna för att bli rumsrena och lära sig att äta mm. Sedan får de undan för undan gå fritt i hela huset. De lär sig leva med barn och allt som förekommer i ett hem och blir därmed mycket väl socialiserade innan de flyttar hemifrån.

Alla katterna, stora som små, får alltid kvalitetsfoder, varsin kattoalett, tillgång till flera olika klös-/klätterträd, olika sovplatser att mysa på och framförallt massor av uppmärksamhet, närhet och kärlek varje dag.

När en kattunge blivit flyttklar och redo för sitt nya hem är den:
Inregistrerad i SVERAK/FIFe och har en stamtavla
Vaccinerad vid 8- respektive 12 veckors ålder
Fullvaccinerad mot kattpest, kattsnuva och klamydia
Chipmärkt
Avmaskad (vid behov)
Vetrinärsintyg ej äldre än 7 dagar
Dolda fel försäkrad i Agria i 3 år (avelsförsäkrad via modern)
Har en egen liv- & veterinärvårdsförsäkring i Agria tecknad på sig, som enkelt överförs till nya ägaren
Får med sig gosefilt med bekanta dofter, torrfoder/blötfoder samt leksaker
Efter PRA testade och Fiv/FeLv negativa föräldrar
14-16 veckor gammal, fullproppad med kel och kärlek!

När kattungen är ca 8 veckor går det bra att komma på besök. Då har jag hunnit lära känna varje individ och kan också rekommendera rätt katt till rätt hem och person.
 
Målet med min uppfödning är bland annat att ta fram friska, trygga, trevliga och sociala katter. Vi lägger ner mycket tid på varje enskild katt och säljer endast till bra hem! Jag strävar efter katter med vacker ögonfärg, rätt längder, fin huvudform samt profil, vacker päls med bra kvalitet och typade drag men hälsa och temperament går alltid först. 
 
Jag uppskattar en god relation med mina kattungeköpare där jag alltid finns till för er.
Att hålla kontakt innebär bla. att jag får möjlighet att följa upp mitt avelsarbete. En bild då och då är alltid lika roligt att få se.


 
Innan du/ni köper kattunge av mig vill jag att ni ska känna till att katter av denna ras har ett stort behov av närhet och kontakt med människor men även av en likasinnad vän. Är du inte hemma väldigt mycket rekommenderar jag starkt att du/ni skaffar två katter samtidigt. 
 
Jag vill även belysa att jag inte säljer katt till avel, annat än till registrerade uppfödare eller till den som har seriösa planer på att bedriva ansvarsfull avel. 

Priset för dessa katter varierar något men ligger omkring 9000kr. Jag rabatterar självklart priset om du/ni bestämmer er för att köpa två samtidigt, då det glädjer både mig och katterna att få komma tillsammans.

Varje katt bör försäkras med en egen liv- och vetrinärvårdsförsäkring av köparen om olyckan skulle vara framme.

Jag är medlem i sydkattens kattklubb och i siames och orientalgruppen
 
 
Trackback
RSS 2.0